Medved Višnjar Jamstvo

Odlikuje nas strokovnost, prijaznost, srčnost, predanost in diskretnost.

Prijavi se na posvet
 

Jamstvo

Vse najine stranke dobijo najino osebno telefonsko številko, na katero sva dosegljiva 24ur na dan.

Posveti, ki so pogosto najpomembnejši del kirurškega posega, niso časovno omejeni, tako vsakdo prejme odgovore na vsa vprašanja, skupaj razbijamo dvome in strahove. Sva dobra poslušalca in iskrenost je vrlina, ki jo zelo ceniva.

Dodatni posegi, ki so potrebni za piko na i po opravljenem posegu, so v določenem časovnem obdobju brezplačni, v najinih rokah se lahko počutite popolnoma varne.

Na povečavo prsi z vsadki nudimo večletno jamstvo. 

Kot naju je naučil najin mentor, dr. Franc Planinšek, se tkiva obnašajo do kirurga lepo, če je kirurg s tkivi nežen. Posege, ki jih opravljava z najino tehniko, odlikuje hitro celjenje in odsotnost zapletov, čudoviti in naravni, predvsem pa trajni rezultati.

Medved Višnjar SPECIALIZIRANA kirurška tehnika

Povečava prsi z edinstvenim, inovativnim pristopom in naravnimi, trajnimi rezultati:

  • Sva zagovornika celostnega pogleda na povečavo prsi.
  • Tehnika je popolnoma prilagojena vsaki stranki posebej.
  • Najina tehnika je kombinacija matematičnih meritev telesa in ravnovesja med anatomijo ter estetiko.
  • MedvedVišnjar tehnika je plod dolgoletnega sodelovanja s številnimi uveljavljenimi strokovnjaki.
  • Rezultati MedvedVišnjar kirurškega pristopa so naravne prsi, ki so v harmoniji s telesom.

MedvedVišnjar specializirana tehnika povečave prsi vključuje številne izboljšave in korake, vse z namenom, da dosežemo čimbolj naraven in posameznici prilagojen izgled prsi. Najina metoda izbire vsadkov se ne zanaša samo na suhoparne matematične izračune, temveč velikost prilagodimo tako, da je velikost in oblika prsi prilagojena na izgled celotnega telesa.

S spremljanjem višine, teže, širine ramen, pasu in bokov ter oblike prsnega koša ne ustvarimo le večjih in lepših prsi, ampak dosežemo simetrijo, harmonijo in uravnoteženost celotnega telesa.

Tehnika MedvedVišnjar estetske klinike do izraza pride tudi med posegom, saj nam omogoča,, da vsadke s posebnim trikom vstavimo skozi minimalne reze. Brazgotine so diskretno položene v gubo pod dojko, in ne presegajo dolžine 3 centimetrov.
Kratkotrajno in neboleče okrevanje je prav tako ena izmed odlik MedvedVišnjar kirurške tehnike. Redno spremljava inovacije na področju povečave prsi, in jih z odličnimi rezultati uporabljava pri najinem delu.

Imate vprašanje
in ne najdete
odgovora?
Spoznajmo se