Pelleve - glajenje gubic z radiofrekvenčno terapijo

Pelleve je nežna, varna in učinkovita nekirurška metoda, s katero bomo pomladili kožo vašega obraza, vratu in dekolteja, lahko pa jo poljubno uporabimo tudi na drugih delih telesa.

Prijavi se na posvet
Rezultat

takoj

Trajanje posega

30-90 minut

Okrevanje

ni potrebno

Trajnost učinka

do 1 leta

O posegu

  • Pelleve je terapija, pri kateri uporabimo radiofrekvenčno tehnologijo, da segrejemo globlje plasti kože in spodbudimo fibroblaste k tvorbi novega kolagena.
  • Rezultat je napeta in gladka koža, gubice postanejo manj izražene.
  • Postopek izvajamo tudi na najbolj občutljivih predelih, kot so področje okoli oči. Terapija je še posebej primerna za tretiranje spodnje veke.
  • Rezultati so vidni takoj po terapiji, polni učinek je dosežen 1–3 mesece po končanih terapijah. Za optimalne rezultate je priporočljivo izvesti 3–5 terapij z mesečnim zamikom, odvisno od starosti posameznika.
  • Terapijo je priporočljivo ponoviti enkrat letno, pri mlajših strankah zadošča že en poseg.

Z radiofrekvenčno tehnologijo segrevamo globlje plasti kože brez poškodbe povrhnjice. Toplota radiofrekvenčne energije povzroči krčenje kolagenskih vlaken in spodbudi fibroblaste k tvorbi novega kolagena. Rezultat je bolj svež videz, koža je ponovno napeta in gladka, gubice postanejo zglajene in manj izražene. Postopek je neinvaziven, zato ga lahko izvajamo tudi na najbolj občutljivih območjih, kot je področje okoli oči. Prav zato pelleve terapija velja za skoraj edino neinvazivno metodo za glajenje izredno občutljivega področja pod očmi oziroma na spodnji veki.

Pelleve terapija je primerna za vse tipe kože, ženske in moške vseh starosti, najboljše rezultate pa lahko pričakujemo med 35. in 60. letom. Pelleve je učinkovita preventivna terapija tudi za mlajše stranke, ki še nimajo gubic, saj z njo upočasnimo nastanek le-teh. Po terapiji se lahko stranka takoj vrne k vsakodnevnim aktivnostim.

Prednosti pelleve terapije:

  • naravna stimulacija tvorbe kolagena brez poškodbe povrhnjice;
  • takoj se lahko vrnete k vsakodnevnim opravilom in aktivnostim;
  • terapija nima stranskih učinkov v smislu modric ali drugih poškodb kože;
  • terapijo lahko izvajamo vse mesece v letu, tudi v poletnem času;
  • pelleve terapijo lahko izvajamo tudi na najbolj občutljivih predelih, kot so področje okoli oči in podočnjaki.

Pogosta vprašanja in odgovori

Pelleve terapija nima stranskih učinkov. Po terapiji se lahko pojavi prehodna rdečica zaradi pospešene mikrocirkulacije, ki izzveni v nekaj urah.
Ena izmed največjih prednosti pelleve terapije je, da jo lahko izvajamo vse leto, tudi v poletnih mesecih, saj terapija ne vpliva na melanocite – celice, ki tvorijo kožno barvilo in tako ne povzroča tveganja za nastanek hiperpigmentacij.
Pelleve terapija je primerna za vse tipe kože, ženske in moške vseh starosti. Pelleve je učinkovita preventivna terapija tudi za mlajše stranke, ki še nima gubic, saj z njo upočasnimo nastanek le-teh.
Imate vprašanje
in ne najdete
odgovora?
Spoznajmo se