LipoContrast

LipoContrast je patentirana inovativna tehnologija na področju neinvazivnih postopkov za zmanjševanje maščobnih oblog.

Prijavi se na posvet
Rezultat

pdelni rezultati vidni takoj

Trajanje posega

60 minut za posamezno področje

Okrevanje

ni potrebno

Trajnost učinka

trajno

O posegu

  • LipoContrast je termo kontrastna kriolipoliza, ki je namenjena za tretiranje lokaliziranega maščobnega tkiva.
  • Trojni termalni šok utekočini maščobo, jo kristalizira in tako uniči maščobne celice. Del maščobnih celic se uniči takoj (z apoptozo), ostale pa se odstranijo v nekaj tednih.
  • Po eni terapiji se na obravnavanem področju maščobno tkivo zmanjša za 1/3 začetne prostornine.

Z LipoContrastom oz. termo kontrastno kriolipolizo lahko uničimo maščobne celice na različnih delih telesa, in sicer trebuhu, bokih, pasu, hrbtu, zadnjici, stegnih, kolenih, rokah in podbradku. S postopkom ne poškodujemo okoliških tkiv, terapija deluje samo na maščobne celice.

Trojni termalni šok sproži uničenje maščobnih celic, ki jih telo trajno odstrani na povsem naraven način. Koža in preostala maščoba se prilagodita zmanjšanju volumna, kar izboljša telesno definicijo na področju izvajanja postopka. Po treh tednih opazimo 80 % končnega rezultata, končni rezultat pa je običajno viden po 1 do 3 mesecih.

Postopek posameznega področja traja eno uro z izmeničnimi intervali segrevanja in hlajenja, med postopkom pa lahko počivate v udobnem položaju. Maščobno tkivo je nameščeno v poseben aplikator in je podvrženo trojnemu termalnemu šoku (toplota - hladno - toplota) glede na zelo natančne časovne, hitrostne, temperaturne in energijske protokole ter samodejno avtomatsko vodenje skozi več programskih orodij. Med terapijo občutite vlečenje in rahlo ščippanje, ki ga ustvarja vakuum nameščenega aplikatorja. Na tretiranem področju lahko pride do rdečine, modrice, otekline ali odrevenelosti, vsi ti si stranski učinki pa so prehodni.

Po postopku se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim aktivnostim.

Prednosti LipoContrast terapije:

  • 30 % boljši rezultati kot pri drugih običajnih kriolipolizah
  • Hitreje uničimo več maščobnih celic
  • Hitreje vidni rezultati (trojni termalni šok takoj uniči maščobne celice)
  • 80 % rezultata je vidno že po 20-ih dneh
  • Postopek je učinkovit tudi na fibrozni maščobi

Pogosta vprašanja in odgovori

Na tretiranem področju lahko pride do rdečine, modrice, otekline ali odrevenelosti. Vsi stranski učinki so prehodni in izvenijo v nekaj urah do par dni.
Število terapij je odvisno od začetnega stanja (količine) maščobnega tkiva, za optimalne rezultate se priporoča izvesti 1 – 3 terapije v razmaku 1 meseca.
Terapija ni namenjena osebam s prekomerno telesno težo, temveč osebam, ki želijo zmanjšati lokalno in koncentrirano maščobo (trebuh, boki, hrbet, roke ali podbradek).
Imate vprašanje
in ne najdete
odgovora?
Spoznajmo se