Nekirurški lifting - ultraformer

Ultraformer je ena izmed novejših neinvazivnih in neablativnih tehnologij nekirurškega pomlajevanja, pri kateri dosežemo rezultate z lokalnim termičnim učinkom. Z ultraformer terapijo bomo spodbudili vašo kožo in podkožne strukture, kar je bilo do sedaj možno le s kirurškim liftingom.

Prijavi se na posvet
Rezultat

takoj

Trajanje posega

30-120 minut

Okrevanje

ni okrevanja

Trajnost učinka

1-2 leti

O posegu

  • Z uporabo usmerjenega ultrazvoka visoke moči segrejemo globoki dermis kože in spodaj ležeče subdermalno povezovalno tkivo (SMAS), kar povzroči skrčenje in skrajšanje kolagenskih vlaken. Temu sledi obnovitveni odgovor kože s tvorjenjem novega kolagena.
  • Ultraformer terapija je primerna za pomlajevanje obraza, nekirurški lifting, uporabljamo jo za zmanjšanje gub na obrazu in podbradka, izboljšanje teksture in elastičnosti kože ter oblikovanje telesa z odpravo viseče kože.
  • Rezultati so lahko vidni takoj, vendar postopek nastajanja kolagena in obnove traja tudi nekaj mesecev, zato mora stranka za rezultat oziroma polni učinek počakati 6–12 mesecev. Strankam priporočamo ponovitev terapije čez 1–2 leti.

Rezultati so lahko vidni takoj, vendar postopek nastajanja kolagena in obnove traja tudi nekaj mesecev, zato mora stranka za rezultat oziroma polni učinek počakati 6–12 mesecev. Strankam priporočamo ponovitev terapije čez 1–2 leti.

ULTRAFORMER terapija je primerna za pomlajevanje obraza, nekirurški lifting, uporabljamo jo za zmanjšanje gub na obrazu in podbradka, izboljšanje teksture in elastičnosti kože ter oblikovanje telesa z odpravo viseče kože.

Rezultati ultraformer terapije so pri nekaterih strankah vidni takoj, vendar postopek nastajanja kolagena in obnove lahko traja tudi nekaj mesecev, zato je na rezultate treba počakati 6–12 mesecev. Priporočamo ponovitev terapije čez 1–2 leti.

Po terapiji ni potrebno okrevanje, zato lahko stranka takoj nadaljuje s svojimi obveznostmi. Po tretmaju je na koži prisotna kratkotrajna rdečica ter občutek rahle bolečine ob dotiku, ki pa izveni v nekaj dneh.

Prednosti ultraformer terapije:

  • stimulacija tvorbe kolagena brez poškodbe povrhnjice;
  • s terapijo dosežemo lifting spodaj ležečih tkiv, ne samo liftinga kože;
  • takoj se lahko vrnete k vsakodnevnim opravilom in aktivnostim;
  • terapijo lahko izvajamo vse mesece v letu, tudi v poletnem času.

Pogosta vprašanja in odgovori

Po izvedeni terapiji lahko stranka takoj nadaljuje z obveznostmi. Po tretmaju je prisotna kratkotrajna rdečica, oteklina in občutek rahle bolečine ob dotiku, ki pa izzveni v nekaj dneh.
Prednost ultraformer terapije je, da jo lahko izvajamo vse leto, tudi v poletih mesecih, saj izvajanje terapije ne povzroča tveganja za nastanek hiperpigmentacij.
Imate vprašanje
in ne najdete
odgovora?
Spoznajmo se