Naravna povečava prsi z vsadki MOTIVA

Povečava dojk je eden izmed najbolj zaželenih in najpogosteje izvajanih estetskih posegov na ženskem telesu, saj lepo oprsje velja za najlepši simbol ženskosti. MedvedVišnjar inovativna tehnika povečave prsi je kombinacija ravnovesja med anatomijo ter estetiko. Najina tehnika je plod dolgoletnega sodelovanja s številnimi uveljavljenimi strokovnjaki, rezultat MedvedVišnjar kirurškega pristopa pa so naravne prsi, ki so v harmoniji s telesom.

Prijavi se na posvet
Rezultat

takojšen, po treh mesecih dokončna oblika

Trajanje posega

1 ura, okrevanje na kliniki 4 do 12h. Domov se lahko odpravite še isti dan

Okrevanje

en mesec, vrnitev v službo v 1 tednu

Trajnost učinka

trajen

O posegu

Inovativne vsadke Motiva odlikujejo vrhunske lastnosti:

  • narejeni so iz izredno mehkega in prožnega silikonskega gela, zato so prsi izjemno mehke in sledijo naravnemu premikanju telesa.
  • SmoothSilk svilnata površina zagotavlja najnižjo stopnjo možnih zapletov, kot je pojav vezivne ovojnice, dvojne kapsule, seroma ali anaplastičnega velikoceličnega limfoma.
  • Zaradi prožnosti jih lahko vstavimo skozi minimalno odprtino, brazgotina je pogosto dolga le 3cm.
  • Vsadke lahko vstavimo nad mišico, in kljub temu dosežemo naraven izgled oprsja. Posledično je okrevanje krajše in mnogo manj boleče.  

Inovativna tehnologija

Površina vsadka:

SmoothSilk® oz. SilkSurface®
Pri Motiva vsadkih gre za vsadke s svileno in gladko površino, izdelano s pomočjo 3D nanotehnologije. Površina je popolnoma biokompatibilna, zaradi manjše možnosti adhezije bakterij in manjšega trenja deluje protivnetno. Posledično je možnost nastanka biofilma, vezivne ovojnice (kapsularna kontraktura), dvojne kapsule in poznih seromov ali BIA-ALCL pomembno zmanjšana. Zaradi gladke površine je vstavitev vsadka bistveno enostavnejša, in ga lahko vstavimo skozi izjemno kratke reze (2,5 do 3cm), kar zaokroži popoln izgled oprsja.

BluSeal®
Napredni Motiva vsadki so edini, ki vsebujejo indikator tesnjenja vsadka. Patentiran indikator tesnjenja je namenjen preprečitvi difuzije silikona iz vsadkov v telo. V primerih pojava vezivne ovojnice so v debeli ovojnici, ki je obdajala takšen vsadek, opazili sledi silikona, in ugotovili povezavo med sproščenim silikonom in pojavom kapsule. Pri vsadkih Motiva je ta strah odveč.

QInside®
Vsi Motiva vsadki so opremljeni s tehnologijo QInside®. Gre za droben, s strani FDA odobren pasiven radiofrekvenčni čip na notranji strani vsadka, ki ima neomejen rok delovanja. Vsem strankam z Motiva vsadki so tako takoj dostopne informacije o vrsti in modelu vsadka, serijski številki, dimenzijah in datumu proizvodnje vsadka. Ne skrbite, čip ne oddaja lokacije posameznika, prav tako na letališču zaradi njega ne boste imeli težav. Vsadki Motiva z vgrajenim mikročipom so varni ob preiskavi z magnetno resonanco (MRI). Vsadki in čip so preizkušeni z MRI napravami jakosti 1.5T in 3T, in tehnologija QInside® je od leta 2004 odobrena s strani Ameriškega zveznega urada za živila in zdravila (FDA).

VRSTE MOTIVA VSADKOV:

1. VSADKI MOTIVA ERGONOMIX®

  • delujejo kot naravne prsi, prsi so izjemno mehke in sledijo premikanju telesa
  • najnaprednejši silikonski gel
  • enostavna vstavitev in hitrejše okrevanje

Beseda ergonomija izvira iz dveh grških besed. Ergon pomeni delovanje, beseda Nomoi pa pomeni naravni zakon.

Koncept Motiva Ergonomix® vsadkov poudarja pomembnost povezave visokotehnoloških vsadkov z naravnimi človeškimi zakoni. Z ustvarjenjem posebnega mehkega gela, ki se premika v soglasju z gibi telesa, so pri Motivi ustvarili edinstven vsadek za posameznice, ki si želijo naravnega izgleda in občutka prsi.

Vsadki Motiva Ergonomix® se ob vstavitvi spremenijo iz okroglih v kapljičaste, zato jih lahko položimo nad mišico, ob ohranitvi naravnega izgleda. Ker prsne mišice ne dvigujemo in prekinjamo, je okrevanje bistveno krajše in bolečine manjše.  

TrueMonobloc® tehnologija z edinstveno povezavo med gelom in ovojnico vsadka

Fleksibilen večplastni sistem povezuje vse komponente vsadka, zato se celoten vsadek obnaša kot enotna struktura. Posledično takšen vsadek bistveno lažje vstavimo, tudi čez mnogo let deluje nežno in mehko, predvsem pa je izjemno varen. Sestava vsadka prav tako preprečuje njegovo nagubanje, pri klasičnih vsadkih navzven vidno kot »rippling«.

2. MOTIVA OKROGLI VSADKI

Za stranke, ki si želijo še bolj izpolnjen dekolte in zgornji del prsi in nekoliko bolj izzivalen izgled oprsja, imamo na voljo Motiva okrogle vsadke.

3. MOTIVA HIBRIDNA tehnika povečave prsI

Tehnika hibridne povečave prsi združuje odlike najnaprednejših vsadkov z moderno tehniko povečave prsi z željo, da se prsi čim bolj približajo izgledu in premikanju naravnih prsi.
Pri hibridni tehniki lahko uporabimo nekoliko manjše vsadke, dodatno pa prsim damo volumen in obliko s prenosom lastne maščobe, ki jo odvzamemo med posegom in obdelamo s tehnologijo PureGraft. Zaradi uporabe manjšega vsadka je lahko brazgotina še krajša, izgled in občutek prsi pa z dodano lastno maščobo še naravnejši.

PRIMERJAVA VSADKOV MOTIVA ERGONOMIX® s KLASIČNIMI VSADKI

 

MOTIVA ERGONOMIX®

Klasični ANATOMSKI VSADKI

Klasični OKROGLI VSADKI

Naraven izgled stoje

DA

DA

NE

Naraven izgled leže

DA

NE

NE

Premikanje in mehkoba, podobna naravnim prsim

DA

NE

NE

Težavnost vstavitve

LAHKA

SREDNJA

SREDNJA

Preprečuje zaplete, nastale zaradi rotacije vsadka

DA

NE

DA

VARNOST - študije

Ker nama je varnost najinih strank zelo pomembna, sva podrobno preučila vso strokovno literaturo o vsadkih Motiva. Od začetka uporabe vsadkov Motiva leta 2010 je bilo vstavljenih več kot milijon vsadkov Motiva.

V tem času je bilo Laboratoriju za nadzor javljenih 179 (0,0003%) klinično pomembnih zapletov:

  • 75 primerov pojava vezivne ovojnice, 27 primerov rupture vsadka (zaradi kirurške poškodbe) < 1%
  • 12 primerov vnetja, 6 primerov zgodnjega seroma, 0 primerov poznega seroma < 1%
  • 0 primerov dvojne kapsule, 0 primerov anaplastičnega velikoceličnega limfoma, povezanega s prsnimi vsadki < 1%

Pri uporabi vsadkov MOTIVA gre za izjemno nizko stopnjo zapletov, ki ni primerljiva z uporabo nobenih drugih vsadkov na tržišču.

V preliminarni 3 letni študiji, ki je zajela 5813 pacientk, operiranih v eni bolnišnici s strani 16 plastičnih kirurgov(Dolan Park Hospital, Velika Britanija), so ugotavljali 0,36% splošnih zapletov (zgodnji serom, vnetje, dehiscenca rane) in 0% pojava vezivne ovojnice, 0% pojava rupture vsadka, 0% pojava gubanja prsi (rippling), 0% pojava poznega seroma in 0% pojava anaplastičnega velikoceličnega limfoma (BIA-ALCL)

VARNOST IN ZADOVOLJSTVO STRANK

MOTIVA nudi posameznicam z vgrajenimi Motiva vsadki doživljenjsko jamstvo ob rupturi vsadka, hkrati pa še dodatno, posebno 10 letno Always confident warranty® jamstvom v primeru nastanka vezivne ovojnice III. in IV. stopnje po Bakerju.
Motiva® nudi tudi podaljšano dvo- in petletno jamstvo. Več o jamstvu Motiva prsnih vsadkov izveste na posvetu.

Imate vprašanje
in ne najdete
odgovora?
Spoznajmo se